Kundeservice man-lør 10-12

Shopping på drengerøvsaften 2022

Hyggelig, oset og stemningsfyldt shoppeoplevelse på drengerøvsaften i Villa Patina.

Drengerøvsaften 2022 i Skælskær bliver afholdt fredag den 27. maj og er en rigtig stor begivenhed for byen. Vores fysiske butik har selvfølgelig fokus på alle de shoppelystne gæster, som drejer ind forbi mellem alle motorentusiasterne. Der er plads til alle på denne dag – både shopperne og hestekræfterne.

I butikken kan vi fra morgenstunden fornemme de summende forberedelser til drengerøvsaften i Algade hvor vores fysiske butik også har placering. Vores forberedelser går også ud på, at gøre klar til de (forhåbentlig) mange gæster som kigger ind, enten for at shoppe eller bare for at snakke, hygge og få et lille glas bobler. Bobler. Det kan altid skabe en dejlig stemning. Drengerøvsaften tiltrækker mange tusinde mennesker, og derfor er det også vigtigt for os, at butikken fremstår så flot og velforberedt som muligt. Vi kan godt lide at forkæle vores kunder ved f.eks. at give procenter, lave konkurrencer og lignende. Det er en dag hvor vi har åbent fra kl. 10:00-22:00, så der skal selvfølgelig ske noget.

Mennesker, motorer, modetøj og massere hygge..

Selvom drengerøvsaften betyder at Algade er fyldt med benzin, fadøl, bil- knallert- og motorcykelos så betyder det altså ikke, at man stadig kan sende konen, kæresten, datteren, moderen eller hvem man nu er eller har taget med, ind til os. Vi står klar med god service, gode tilbud og har netop fyldt butikken op med de fineste sommervarer, så du er klar til sommerens strabadser.

Efter Coronaen satte en stopper for de sidste to års drengerøvsaftener, så er vi i år klar til – sammen med alle vores kollegaer i Skælskør – at sparke dette års drengerøvsaften i gang med god stemning, store smil, sjove tiltag og massere af modetøj – selvfølgelig.

Du kan også fortsætte din shopping på webshoppen:

Håber vi ses!


XOXO

Team Villa Patina

Lignende artikler