Fortrydelsesret.

Skulle du fortryde dit køb har du altid mulighed for at sende dine varer tilbage til os i ubrugt og intakt stand - i ubrudt emballage indenfor 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Har du bestilt flere forskellige varer i samme ordre med disse leveres enkeltvis løber fristen fra den dag du modtager den sidste vare.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du afholder selv udgifterne til returnering.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.villapatina.dk
www.villapatina.dk ejes af Villa Patina v./ Lone Hansen, cvr nr 37938793, Algade 30B, 4230 Skælskør.

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.villapatina.dk
Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.


Villa Patina
Algade 14, 4230 Skælskør

Tlf: 50581360
Email: info@villapatina.dk


Sådan udnytter du fortrydelsesretten.

Du fortryder ved at give os besked om dette. Du kan f.eks. sende et brev eller en e-mail til Villa Patina, hvor du oplyser at du fortryder.

Vores adresse er:
Villa Patina
Algade 30B
4230 Skælskør
E-mail: info@villapatina.dk

Du kan vælge at benytte lovens standardfortrydelsesformular , men dette er ikke obligatorisk. Fortrydelsesformularen findes sidst i ordrebekræftelsen.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelsese om at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Vi forbeholder os retten til at afvise dit ønske om fortrydelse hvis denne er overskredet.


Returnering af varer og returomkostninger.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Villa Patina uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os at du ønsker at fortryde dit køb.
Fristen er overholdt hvis du returnerer varen inden udløb af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du afholder selv udgifterne til returnering af varen.


Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger.
Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varen er returneret.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.


Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen må du regne med at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb du skal have tilbagebetalt. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.
Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.
Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne indtil vi modtager denne. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace nummer.