Kundeservice man-lør 10-12

Privatlivspolitik

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi (Villa Patina) vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Behandling af persondata på www.villapatina.dk

”Personlige oplysninger” dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig som person. Det gælder blandt andet for- og efternavn, køn, alder, adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører din private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke informationer gemmer vi?

Du kan uden problemer besøge vores webshop www.villapatina.dk uden at give os oplysninger om dig. Dog er en handel betinget af at vi modtager visse oplysninger fra dig – for at kunne håndtere, gennemføre og levere din ordre.
Oplysningerne som vi har brug for er navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
Vi indsamler og behandler oplysningerne, hvis du vil foretage køb, sende os en forespørgsel på mail eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi indsamler og gemmer kun oplysninger med dit samtykke, ligesom vi kun indsamler oplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du efterspørger. Oplysningerne vil kun blive brugt til det aftalte formål.

www.villapatina.dk benytter Quickpay/Clearhaus til håndtering af onlinekøb, og opbevarer ikke selv informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem giver vi informationerne til?

Vi videregiver kun personoplysninger til interne afdelinger og betroede samarbejdspartnere. Videregivelse sker i relation til fragt og levering af dine varer og udsendelse af nyhedsbreve. Villa Patina videregiver kun personoplysninger til andre, f.eks. misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for virksomheden eller dele heraf.

For at kunne optimere www.villapatina.dk indsamler vi data og fører statistik over brugeradfærd på siden. Statistikken bruges kun som overblik, til f.eks. at se hvilke sider og browsere du og vores andre kunder bruger mest. Vi bruger Google Analytics til at indsamle besøgsstatistik og i den forbindelse giver vi IP-adresser videre til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.villapatina.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html. Bortset fra de ovenstående tilfælde, udleverer Villa Patina ikke data om dig og vores kunder til tredjepart, ligesom vi aldrig sælger persondata.

Hvor gemmer vi dine oplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Villa Patina´s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Oplysningerne registreres hos Villa Patina og du har altid ret til at vi fjerner eller retter personoplysninger som du ikke længere ønsker behandlet eller opbevaret. Oplysningerne gemmes kun i henhold til formål som oplyst ovenfor. Hvis du har givet tilladelse til, at vi må sende nyhedsbreve til din e- mailadresse, gemmes din e-mailadresse indtil du aktivt afmelder nyhedsbrevet, hvilket du til enhver tid kan gøre.

Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@villapatina.dk

Kontakt

Villa Patina forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os på Info@villapatina.dk eller telefon 50581360

Cookies – Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies – Fortsat

Med andre ord så anvender www.villapatina.dk ”cookies”, hvilket er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

www.villapatina.dk indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google
  • Facebook

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve registrerer vi dit navn og din e-mail.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@villapatina.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Villa Patina
Algade 14
4230 Skælskør

Telefon: 50581360
Mail: info@villapatina.dk

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos Erhvervsstyrelsen

close

Spar 20% på dit første køb!

Tilmeld dig Villa Patinas nyhedsbrev og spar 20% på dit første køb! Derudover vil du lejlighedsvis modtage eksklusive tilbud, trends, stylingtips og rabatter🌸

Privatlivspolitik *