Kundeservice man-lør 10-12

Om os

om_os_billede

Velkommen hos Villa Patina!

Mit navn er Lone, og jeg er kvinden bag Villa Patina som har eksisteret
siden 2018.
Lige nu befinder du dig på min webshop, men du har også mulighed for at
besøge mig i den fysiske del af Villa Patina som er beliggende Algade 14
i Skælskør.

Online såvel som i den fysiske butik finder du et spændende udvalg af
“alt det vi kvinder rigtig godt kan lide”.
I samarbejde med mine leverandører udvælger jeg nøje de forskellige
styles og lækre produkter til både webshoppen og den fysiske butik.
På denne måde er du sikret at det altid er tidens seneste trends og
tendenser du finder hos os.

Jeg er glad for at du har fundet vej til min webshop, og ønsker dig en
skøn shoppefornøjelse.
Har du spørgsmål finder du os let på både Facebook, Instagram og i
butikken Algade 14 Skælskør.

De varmeste hilser fra
Lone
Indehaver

Team Villa Patina

lone_billede

The Badass Boss

Lone er Boss Lady og indehaver af Villa Patina. Hun er en stærk kvinde som styrer slagets gang i virksomheden, så meget man nu kan styre de to – til tider – idéfyldte ansatte. Hun har grebet om alle de administrative ting, hun er indkøber og hun er sælger, da det ofte er hendes smilende ansigt du møder i vores fysiske butik i Skælskør. Lone har mange hatte på, men formår altid at være i godt humør, have empati og besidde viljestyrke. Lone er ikke den typiske chef-type, hun rocker chef-rollen på sin helt egen inspirerende måde, og er ikke bange for en ny udfordring.

pernille1

The Content Manager

Lov os at i kalder Pernille for hendes nye titel! Hun er nemlig nyudlært hos Villa Patina i Digital Handel som er indbegrebet af sociale medier, digital markedsføring, webshophåndtering og generelt den digitale kunderejse. Hun er også et smilende ansigt i butikken, men hun tilbringer dog mest tid bag skærmene, som kan være svært at få hende væk fra. Hun er passioneret, charmerende og ucharmerende på samme tid, og så ser hun altid muligheder i stedet for begrænsninger.

lizette

The Creative Comet

Lizette møder du i vores butik i Skælskør. Hun er altid smilende og klar på at hjælpe alle jer søde kunder. Lizette har god erfaring inde for hendes fag, hun har forståelse for mode og stil, og så er hun utrolig troværdig. Hun rækker altid en hjælpende hånd ud, hvilket gælder både kunder og kollegaer. Udover at hun er uundværlig i butikken, så er hun en super skarp merchandiser som har sans for sammensætning. Hun er meget kreativ og vores hylder og stativer bærer altid præg af når Lizette har været på arbejde.

close

Spar 20% på dit første køb!

Tilmeld dig Villa Patinas nyhedsbrev og spar 20% på dit første køb! Derudover vil du lejlighedsvis modtage eksklusive tilbud, trends, stylingtips og rabatter🌸

Privatlivspolitik *