Kundeservice man-lør 10-12

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

www.villapatina.dk
Adresse: Algade 14, 4230 Skælskør
Telefon: 50581360
Mail: info@villapatina.dk 
CVR: 37938793

Priser og levering

Villa Patina pakker så vidt muligt alle ordrer samme hverdag, som de modtages såfremt ordren modtages inden kl. 12.00. Vi leverer inden for 1-3 hverdage.

For levering af din ordre skal du eventuelt selv betale fragt. Vi tilbyder følgende fragtpriser med DAO:

  • Levering til DAO pakkeshop: GRATIS v. køb over kr. 299,-
  • Levering til firmaadresse: kr. 45,-
  • Levering til privatadresse: kr. 35,-
  • Afhentning i butik: GRATIS

Betaling

Villa Patina tilbyder følgende betalingsmetoder: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro OG Mobilepay
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når din ordre afsendes fra lageret. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms.
Villa Patina bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at vi ikke kan aflæse dine informationer.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Gavekort

Gavekort købt i vores fysiske butik, kan på nuværende tidspunkt ikke indløses på webshoppen.

Fortrydelsesret

www.villapatina.dk har du 14 dages returret. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren eller bliver gjort opmærksom på, at ordren kan afhentes det ønskede afhentningssted. Er der aftalt levering af flere varer fra samme ordre over flere omgange, er ovenstående gældende fra den dag den sidste vare er leveret eller klar til afhentning. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Du kan IKKE fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Som køber hæfter du selv for returnering af dit køb. 
Ønsker du at returnere en eller flere varer, tages skriftlig kontakt til Villa Patina hvori du giver udtryk for ønsket om brugen af din fortrydelsesret.
Mail: info@villapatina.dk

Forsendelsen sendes direkte til:

Villa Patina webshop
Algade 14
4230 Skælskør

Vi afhenter IKKE returpakker i pakkeshops. Det er derfor vigtigt der sendes direkte til ovenstående adresse.
Husk derfor at sende din retur pakke som `Pakke til erhverv`.
Ordrer bestilt af dig som kunde, som ikke afhentes i tide på et evt. ønsket afhentningssted, betragtes IKKE som en returnering.

Varens stand når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså foretage dig det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Alle originale prismærker og andre mærkater samt evt. æsker må ikke være fjernet.

Refundering af dine penge

Ønsker du at få pengene retur ved fortrudt køb eller i forbindelse med reklamation, vil pengene automatisk blive refunderet til de kontooplysninger, der er registreret i forbindelse med købet indenfor 10 hverdage efter vi har modtaget din returnering. Ønskes pengene retur på anden vis, kontakt os da venligst for en løsning.

Returner og ombyt i butik:

Du har også mulighed for at returnere og ombytte direkte i vores fysiske butik Algade 14 i Skælskør. Husk altid at medbringe din ordreseddel, som fungerer som din kvittering for købet.

OBS: Vi returnerer ikke udsalgsvarer i butikken. Disse skal sendes til webshoppen, hvis man ønsker sine penge retur. Hvis man ønsker at ombytte til andet udsalg, kan dette ske i butikken.

Reklamation

Jf. købeloven ydes der 2 års reklamationsret. Reklamationsretten dækker fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder IKKE fejl eller skader begået ved forkert behandling (fx. vask) af varen. Du som kunde skal reklamere inden for rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen eller manglen.

Klageadgang

ODR: Ny europæisk klageportal til forbrugere pr 15. februar 2016

Oplysning om klagemuligheder:

En klage over varer købt hos www.villapatina.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores mailadresse info@villapatina.dk

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi (Villa Patina) vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

close

Spar 20% på dit første køb!

Tilmeld dig Villa Patinas nyhedsbrev og spar 20% på dit første køb! Derudover vil du lejlighedsvis modtage eksklusive tilbud, trends, stylingtips og rabatter🌸

Privatlivspolitik *