Kundeservice man-lør 10-12

Håndsprit går ikke af mode.

Vi har vel alle efterhånden lært og forstået hvor vigtig en sund og fornuftig håndhygiejne er i bekæmpelsen af Covid-19.
Det jo ikke fordi vi alle har gået rundt og været nogle grissebasser indtil Covid-19 pludseligt meldte sin ankomst – MEN jeg tror roligt jeg kan tale på manges vegne når jeg siger, at det bare er gået op for os hvor vigtig vores håndhygiejne er i hverdagen.

Ja! Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende – til trods for at jeg egentlig også har en uddannelse som sygeplejerske bag mig 🙂

I starten hvor alle restriktionerne og anbefalingerne fra myndighederne fløj om ørerne på os, kan det godt være at det faktisk var lidt irriterende med al den fokus på at vaske hænder korrekt – OG afspritning.
Men altså… indrømmet så synes egentlig slet ikke at det der håndsprit går af mode – i hvert fald ikke for mit eget vedkommende.

82% vil ikke af med den nye afspritningsvane.

En undersøgelse som TV2 Østjylland står bag, og som blev foretaget tilbage i marts 2021 blandt 4000 mennesker tilkendegiver hele 82% af de adspurgte at de gerne ser at den gode vane med håndspritten fortsætter i hverdagen, selv om Covid-19 skulle pakke sammen og smutte!

Jeg melder mig også under denne fane!
Skulle anbefalingerne fra myndighederne omkring brugen af håndsprit ændre sig, vil der ikke blive lavet om på brugen af håndsprit i min butik. Vore kunder vil fremadrettet blive præsenteret for muligheden for at afspritte sine hænder ved besøg hos os. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for en sikker og ren shoppeoplevelse i butikken, og nu hvor vanens magt har fat kan man lige så godt fortsætte den!

Badeanstalten hos Villa Patina.

Jeg har forelsket mig i Badeanstaltens hånddesinfektions gel, og derfor vil den også være at finde på hylderne hos os. Både nu, men også så længe ud i fremtiden at de bliver produceret!

Denne gel er lavet med 70% alkohol der effektivt dræber mikroorganismer.
Gelen er tilsat fugtgivende glycerin som har en blødgørende og plejende effekt (så tørrer dine hænder ikke ud).

Nååårh ja! Så er flasken jo også ret fin i sig selv – så gør det ikke så meget at have den stående fremme og “pynte”!

Køb Badeanstaltens hånddesinfektion

Pas på dig selv og dine!
// Kh Lone 

Lignende artikler